Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.03.2003, 11:25   #11
Zeus
Wymiatacz

Data rejestracji: 17.10.2000
Zeus zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Salvad0r napisa***322;(a)
[..]Nie zycze sobie zeby ten czlowiek np. reprezentowal kraj za granica. To zwyczajny wstyd. Jego prostactwo i pseudo-artystyczne zaciecie wyprowadza z rownowagi nie tylko mnie, mam nadzieje.[..]
Witam
Wole jego niz naszych wspanialych politykow reprezentujacych nasz kraj.
Cytat:
[..]Z ubolewaniem patrze jak ten godny pozalowania cpun z przeszloscia niezbyt chwalebna (znam czlowieka z ktorym cpal swego czasu wiec sporo wiem i to nie z plotek) robi kariere i pieniadze na naiwnych malolatach dajacych sie nabrac na tanie chwyty.
Popatrz popatrz jesli zwykly cpun robi kase na tanich chwytach to ciekawe czemu mamy taka biede w kraju, a moze niech bezrobotni zaloza zespol muzyczny i niech robia kase na malolatach. Twoj tekst o tych tanich chwytach przypomina mi wypowiedzi dresow z podworka ze jak jakis nastolatek jezdzi matisem to jest "cwok" i "leszcz".
Cytat:
[..]Nie tworzy muzyki - on KRADNIE to, co juz zostalo stworzone, choc w swiecie producentow nazywa sie to teraz troche inaczej. Laczy do kupy ckliwe i wpadajace w ucho kawalki, zmienia aranzacje, doklada troche taniego tekstu i sprzedaje to za ciezkie pieniadze 8-10-15-o letnim piszczacym dziewczynkom tudziez co glupszym doroslym, nie wyrobionym muzycznie.[..]
Po pierwsze jesli nawer w jego repertuerze sa jakies cowery to napewno placi on za to tantiemy (co ty mozesz o tym wiedziec skoro zapewne 95% plyt audio w twoim domu to piraty a pozostale 5% to plyty dodawane do pisma takich jak "Pani domu"). I jeszcze jedno, musze niestety stwierdzic ze nie jestes "dorosły" i "dojrzały emocjonalnie do prawidlowej oceny" czegokolwiek skoro dla Ciebie wszyscy ktorym sie podoba muzyka "ich Troje" sa albo MALOLATAMI ALBO GLUPIMI DOROSLYMI. Dlatego tez nie odmawiam Ci prawa do wstydu za Wisniewskego ale Ty tez nie odmawiaj mi WSTYDU za Ciebie.
Pozdrawiam.

PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!!