Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.02.2015, 09:48   #425
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez grzegorz_1982 Podgląd Wiadomości
Sprawdzałem to na rozebranym napędzie, tzn bez obudowy i silniki chodzą, ten od lasera jak i ten co kreci płytą. ale laser nie odczytuje płyt.
PS. tez obstawiam na uszkodzona elektronikę gdyż wczoraj raz udało mu się płytę odczytać, chciałem to powtórzyć ale bez rezultatu.

Bo zamieniając płytki z serii A na B to mogę tylko uszkodzić lasery ?
Może również elektronika w OPU być uszkodzona mimo że ma jeszcze bardzo dobrą moc \

zamieniając płytki z serii A na B na 99% uszkodzisz napęd .

Mogę Tobie wysłać OPU z padniętym zoomem\złom ale odczytuje wszystko i zapisuje CD\DVD 4,7GB poprawnie wtedy byś sobie podmienił i sprawdził jak na moim OPU działa i ewentualnie wykluczył albo potwierdził uszkodzenia lasera.
Jedynie przesyłkę musiałbyś pokryć ~8zł polecony list ekonomiczny albo zwykły około~~4zł.
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post