Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.03.2015, 19:26   #6
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Jeżeli masz możliwość sprawdź na innym komputerze ...żeby wyeliminować problemy z SATA ale osobiście wątpię żeby aż takie problemy powodowały stery ...ale ostatnio miałem przypadek nowego napędu DVD który tak samo jak Twój sprzęt nagrywał fatalnie\nic nie przechodziło weryfikacji .....wydawałoby się szrot totalny ale po przełożeniu do innego kompa napęd zaczął super nagrywać i odczytywać .......do dziś nie wiem w czym problem bo wszystkie inne nagrywarki jakie podłączyłem do sprawdzenia do tamtego kompa działały bezproblemowo.....
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post