Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.03.2015, 21:02   #2
adax
Iniemamocny

Data rejestracji: 01.09.2004
adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
ostatni to ja i na dodatek nie mogę wgrać tego nowego softu do swojego Pionka.
Początek wszystko ok potem komunikat :
New Revision PIONEER BD-RW BDR-209M 0.00 00/00/00
Failed to update the firmware.
Dioda świeci na zielono.

Wyświetla się informacja:
"Failed to move to the normal mode "
i potem pytanie czy ponownie aktualizować i tak za każdym razem.

Pierwszy raz mam problem z aktualizacją firmware w posiadanych urządzeniach.

W czym problem ?

Ostatnio zmieniany przez adax : 09.03.2015 o godz. 21:16
adax jest offline   Odpowiedz cytując ten post