Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.03.2015, 18:11   #5
Leman39
Moderator

Data rejestracji: 21.02.2014
Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Postanowiłem na czystym XP zainstalować Nero (traiala co prawda), wsio zdrowe i Nero Burning Rom 2014 pokazuje mi (poziom bufora) :

-nobuffer.jpg

Edit: Mimo wszystko nagrało dość dobrze, jak na Rev. E.

-nobuffer_res.png

Ale o co chodzi z tym buforem, to nie wiem. Kolega na tym kompie, gdzie nie pokazuje bufora jakie Nero używa?

W życiu nie kupowałbym Nero, gdyby nie fakt, że jest niezastąpiony do wypalania kilkoma palnikami jednocześnie... :/

Za to na Plextorze (ten sam PC itp.) nie dość, że bufor pokazuje, to jeszcze (zgodnie z tym co ustawiłem w opcjach) rzeczywistą prędkość zapisu:

-buffer.png

Ostatnio zmieniany przez Leman39 : 11.03.2015 o godz. 18:29
Leman39 jest offline   Odpowiedz cytując ten post