Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.03.2015, 19:49   #17297
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
A niechże karają.

Początkowo przeszkadzała mi myśl, że kontrole będą jak zwykle przeprowadzane gdzieś w szczerym polu, gdzie znak jest 200m od terenu zabudowanego. Ale gdy się nad tym zastanowić - przecież nawet w takich sytuacjach mijając znak mogę mieć 70, a nawet jak się mocno spieszę, to co najwyżej 90km/h i już zdjętą nogę z gazu. To oznacza, że nawet jeśli mnie złapią, zapłacę po prostu mandat.

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post