Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.03.2015, 14:42   #15
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez nfsfan83 Podgląd Wiadomości
Nie unoszę się to żart. Jak to mam samsunga a kupiłem Asusa? A ile Wam zajmuje skopiowanie pliku 4GB na twardy? Ja to robię w Total Commander i 10 min chyba? ale prędkość czasmi mam ok 4000 kbs a czasami z innej płyty to i max 14000 kbs pójdzie? A kabel sata może robić problem w sensie, że nie styka, ale wtedy nagrywarka by chyba w ogóle nie kopiowała?

Ostatnia własna konstrukcja Asus to ASUS DRW-1814 z 2006\2007 r......
Wymień kabel i sprawdź \czasami kable\wtyczki padają i kabel robi wiele rożnych problemów ...
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post