Cytat:
Napisany przez demek
W sezonie 2014 ogladalem jeden wyscig. Sadze, ze nie pobije tego wyniku w tym roku ;-)
|
Cytat:
Napisany przez joujoujou
Nie ma sensu.
Edit: byłoby mi łatwo pobić - po raz pierwszy w historii (od czasu gdy startował Lauda) nie obejrzałem ani jednego wyścigu.
|
To już kwestia osobista bardziej
Mam obecnie cholernie stresującą i wymagającą pracę, tylko w tym tygodniu pracowałem raz 17,5h, 2x po 13, a 2x po ok. 10-11. Do tego dochodzi nadzór w domu nad systemem, którego nawet nie liczę. W związku z tym, tak - F1 jest mniej interesująca niż 10 czy 5 lat temu (choć moim zdaniem 3-4 lata temu wcale nie była ciekawsza niż dziś), ale jest dla mnie odskocznią od pracy.
Łapałem się już na tym, że mając wolny dzień a żonę zajętą pracą, wsiadałem w auto i przejeżdżałem po 500 km. Raz pojechaliśmy z żoną do Zakopca na jedną noc i jeden poranek. W tym świetle F1 wychodzi znacznie, znacznie taniej - tyle co pakiet Ipla Sport
Mam nadzieję, że w tym roku jednak będzie ciekawie. Wystarczy jedna-dwie awarie w bolidach Mercedesa i już będzie co oglądać. Może się wydarzyć sto innych rzeczy, które wzmogą emocje. Trzeba być dobrej myśli