Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.03.2015, 14:05   #5
Leman39
Moderator

Data rejestracji: 21.02.2014
Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Nie chcę zakładać nowego tematu to zapytam się tutaj:
Jest dział "Nośniki", tam więcej o płytach, zapraszam.

Co do pierwszych płyt Verbatim DVD-R Printable:
Muszą być do nadruku? Posiada Kolega może drukarkę do płyt?
Muszą być minus? Brałbym plusy osobiście, minusy jedynie od JVC.

Cytat:
czy bardziej lepsze to:
A nagrywarki w temacie przypadkiem nie są DVD+-R, a nie BD-R?
Posiada Kolega nagrywarkę BD-R?

Jeśli tak, to te Verbatimy są w marę ok, ale stosunek cena/jakość lepiej wychodzi Fortis.

Cytat:
I moje pytanie, ile realnie ma BD wolnego miejsca mówię o wersji 25 GB.
~23,3 GB

Cytat:
I czy dobrze kombinuję, że np takie 8 płyt nagram swoje archiwa filmowe wkładam w bezpieczne miejsce i mam w razie czego do przegrania na dysk
Jeśli to średnioważne dane, to tak.
Można też od razu odtwarzać na stacjonarnym odtwarzaczu BD.
Leman39 jest offline   Odpowiedz cytując ten post