Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.03.2015, 07:03   #487
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez VANTWG Podgląd Wiadomości
jak możesz to zgraj eeprom i wrzuć na jakiegoś upka ? Nie mam nic do stracenia to będę kombinował
Ogólnie to przyjmę każdy eeprom mogący pasować do rev. C
Zrobiłem kopie Eeprom mojego Asus DRW-24B5ST w Eeprom Utility i LtnFlash .
Napęd najpierw był crossowany do iHAS 324C \a potem do Plextor PX-891SA więc eeprom na 100% zgodny z tymi modelami . Wysyłam na PW....
Tylko czy wgranie go nie rozkalibruje Twojego napędu..

LiteOn iHAS 1202444444 A\B\C\D\E\F\X\Y\W-2015-03-26_06-54-21.png

Może spróbuj porównać swój Eeprom z moim na początek i znaleźć gdzie jest BootCode \na pewno musi być gdzieś na początku i zmienić ręcznie w sposób opisany w wątku crossa iHBS
Crossflash BluRay LiteOn iHBS+OEM+klony
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post