Dyskusja: wiosna juz :) hehe
Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.04.2003, 00:36   #10
Sayuri
Tempting User

Data rejestracji: 04.03.2003
Sayuri w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)

nasza (pozwole sobie przywlaszczyc) piekna nieznajoma Łodzianka wniosla na forum to czego brakuje na wiekszosci uczelni technicznych - radosc z zycia (i wiedze fachowa o piguleczkach )

Zrobilo mi sie niezwykle cieplutko na serduszku, po tym jak przeczytalam tak sympatycznego posta i to od samego moderatora Dzieki Sid za mile przyjecie, wybaczam ci w tym momencie nawet to bezprawne "przywlaszczenie".
Nie zdawalam sobie sprawy, ze moja pierwsza wizyta na forum wprowadzila taki zamet wsrod bywalcow, wplynela tak pozytywnie na coponiektorych i spowodowala, ze kilka chwil uplynelo Wam bardziej kolorowo i radosnie. A moze po prostu wydaly sie one inne niz te codzienne-szare-bure. Jak tak dalej pojdzie, zostane jeszcze MASKOTKA DRUZYNY FORUM CDRINFO
Przez moment zrobilam z forum, zamist fachowy first aid dla rozpoczynajacych przygode z nagrywaniem i nie tylko..., poradnie ginekologiczna... Chyba nie zaszkodzilo, a moze pomoglo
Mam nadzieje, ze moje przyszle wystapienia tu na forum nie beda zawezaly sie tylko do porad lekarskich i seksiarskich seansow...aczkolwiek nie bedzie mi latwo przebic sie przez tak zakonspirowane meskie grono, na dodatek majace w wiekszosci hopla na punkcie komputerow
Pozdrowionka
Sayuri

milej zabawy wam zycze - choc z tego co widze maps ma krotki okres zainteresowania - poczatek mial niezly ale jakos nagle stracil zapal - szkoda - czytalem w wypiekami na twarzy i co jakis czas bilem brawo z podziwu dla talentu oralne tfu oratorskiego... [/B]
Sayuri jest offline   Odpowiedz cytując ten post