Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.03.2015, 11:36   #19
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Współczuję naszym etatowym komentatorom tego niepokoju serca - biedacy w ostatnim wyścigu martwili się, że Mercedes zdominuje sezon, a w tym już się zaczęli obawiać, że role się odwrócą i to Ferrari będzie nie do dognania

Bardzo ciekawe GP. Przy czym coraz bardziej przekonuję się o zmniejszającej się widowiskowości tego sportu, a zwiększającej roli strategii (niby zawsze ważnej, ale teraz zyskującej wyraźną dominację nad efektowną jazdą). Owszem, było kilka ciekawych manewrów, ale przez 1/3 wyścigu po prostu leżałem sobie z zamkniętymi oczyma i jedynie słuchałem tego co się dzieje; i nie czuję się z tego powodu ani trochę poszkodowany, ba - wiem tyle, co jakbym cały czas wpatrywał się w ekran

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post