Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.03.2015, 13:59   #456
Leman39
Moderator

Data rejestracji: 21.02.2014
Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Trochę odkopię, ale czy ktoś z Was Panie i Panowie, po użytkowaniu SSD samsunga (dość intensywnie) po czasie stwierdza, iż wybralibyście coś innego?
Mój HDD pod system zwalnia z dnia na dzień, kompa używam dość często i intensywnie.
Zastanawiam się nad Samsung SSD 850 Series Pro 256GB, czy może niekoniecznie Pro?
Nie chodzi mi o benchmark itp., bardziej, jak w praktyce to z nimi wygląda.
Ps. Nie zależy mi na szyfrowaniu (sprzętowym czy soft.) gdyż poza OS i spec softem nie będę tam trzymał, licencje i inne ważne mam na USB razy kilka.
Trochę się obawiam, gdyż wszystko, co do tej pory miewałem od Samsunga zawodziło mnie mniej lub bardziej spodziewanie.
Może uderzyć w rodzimego GoodRAMa?
Trochę czasu upłynęło, jakie spostrzeżenia, przestrogi, porady?
Leman39 jest offline   Odpowiedz cytując ten post