Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.03.2015, 09:13   #575
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ładne :-)

mam gramofon w spadku po wuju z West Germany Pionieera z połowy lat 90 ale bez igły i nie bardzo wiem gdzie ją dokupić.

co do nowego albumu

klawisze Tuomas jak zawsze na najwyższym poziomie jak i cała aranżacja utworów.
gitara Emppu bardzo podobna do tej na płycie Once
ryki i wrzaski, krzyki Marco mi się nie podobają

i najważniejsze Lead Vocal jest dobry na pewno lepszy od poprzedniczki ale do Tarji to już nie ma czego porównywać
brakuje nadal Mi tego co mnie w tej kapeli urzekło od początku czyli operowego śpiewu

nic słucham dalej zobaczymy :-)