Cytat:
Napisany przez mgit
i do tego chwalenie się przypadłościami typu ADHD, dysortografia i inne dys... funkcje.
|
Te dysfunkcje to jak UFO. Ktoś widział chmurkę, ktoś inny nietoperza, to trzeba było te naturalne zjawiska jakoś nazwać. I tak dla naturalnej żywiołowości wymyślono miano ADHD, a dla równie naturalnego lenistwa połączonego z być może brakiem talentu do rysowania/ortografii itp. właśnie wszelkiego rodzaju dys...
Część znajomych psycholożek utopiłaby mnie za te wywrotowe poglądy w szklance wody, zresztą miewaliśmy już na ten temat ożywione dyskusje. Problem w tym, że jak dotąd żadna nie była w stanie mi udowodnić, że się mylę, a na desperackie rzucanie nazwiskami ja też mam cytaty osób z tytułami dr hab...
Cytat:
Napisany przez revolver0
Żeby za bardzo od tematu nie odbiegać bo znów dostaniemy "ordery". Takie coś Dark zmajstruj
|
Bez przesady, co najwyżej się przeniesie gdzieś, a to i tak dlatego tylko, żeby porządek był
Odnosząc się do wynalazka DarkSlide'a, podobne efekty udaje się osiągnąć przy pomocy większości kompaktów; jednak czasem kompaktu pod ręką nie ma, to takie rozwiązanie może się okazać nad wyraz przydatne; pod warunkiem, że "obiektyw" nie jest większy od takowego kompaktu