Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.04.2015, 21:34   #12983
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez joujoujou Podgląd Wiadomości
Tutaj wszyscy okoliczni "radiówkarze" nadają na 5GHz.

I wszyscy używają NanoBridge m5.

Załącznik 70330
I to miałoby nie dać rady przy optycznej widoczności nadajnika?

Z rzeczy pozytywnych - dziś zmieniłem opony na letnie. Całość nówki, miałem już dwie nowe Dębice Passio (niestety nie dwójki, ale sprawują się bez zarzutu) 185x65x15, a dziś dokupiłem w Biedrze dwa Kormorany 195x65x15. Trochę z duszą na ramieniu, czy nie okażą się za duże, ale na szczęście pasują idealnie - pozostał zapas niezbędny na wypadek przewożenia wywrotki piachu w bagażnika czy czegoś w tym stylu

Potem jeszcze podjechałem na ścieżkę i grzecznie poprosiłem o sprawdzenie przodu (na wymienionej już feldze ściągało mi nieco auto a to mogło zepsuć zbieżność i drzeć mi nowe opony). Po chwili wyszedł zafrasowany mechanik i zapytał, co właściwie jest nie tak - okazało się, że poza felgą wszystko było w idealnym porządku, więc koniec wydatków z autem (na chwilkę, zanim znów się coś nie zepsuje)

Ostatnio zmieniany przez Jarson : 10.04.2015 o godz. 21:38
Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post