Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.04.2003, 15:40   #39
jasut
Disce puer.

Data rejestracji: 19.04.2002
jasut niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Weron napisa***322;(a)
Jak masz kogos konkretnego na mysli to wymien.
Bo takim twierdzeniem wlasnie wzbudzasz zamieszanie.
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?threadid=18861
Przyszedł na forum młody chłopak, który miał problem i prosił (grzecznie) o pomoc, a wyszło na to, że nie ma o niczym zielonego pojęcia. Jak obserwuję więcej na tym forum wypowiadać się nie ma ochoty. I warto było?
Nadmienię, że gdy ja rozpoczynałem swoją przygodę z tym forum, niemal wszyscy forumowicze byli dla mnie bardzo życzliwi i pomocni (DZIĘKI BARDZO WSZYSTKIM). Gdyby wtedy ktoś potraktował mnie jak gnojka na pewno by mnie tu nie było (zapewne niewielka strata^_^ ). Sądzę, że postawa taka spowodowała, że czuję wdzięczność dla członków tego forum za okazaną pomoc. Może właśnie poczucie wdzięczności powinno towarzyszyć wszystkim, dla których to forum niejednokrotnie było jedynym źródłem informacji, a teraz wpadają w mentorski ton i pokazują swoją wyższość. Każdy kiedyś był "nowym na forum" i doznał życzliwości od starych wyjadaczy.
PS.
Link wyżej zamieszczony jest jednym z wielu które można było zamieścić, jako zobrazowanie problemu,wybór był zupełnie przypadkowy i nie miał na celu oczerniania kogokolwiek (jeśli ktoś poczuje się urażony to od razu gorąco przepraszam).

Ceń słowa. Każde może być twoim ostatnim.
Stanisław Jerzy Lec

Ostatnio zmieniany przez jasut : 01.04.2003 o godz. 17:27
jasut jest offline   Odpowiedz cytując ten post