Cytat:
Salvad0r napisa***322;(a)
Nie rozumiem dlaczego robisz z LG Trabanta a z Sony Mercedesa? Coz takiego jest w tym Sony za 2000zl ze warto wydac te pieniadze? Albo coz jest zlego w LG ze nazywasz ten sprzet Trabantem? Moglem bez zmruzenia oka doplacic 1030zl i kupic Sony'ego ale argumenty typu "bo ja mam najdrozsza i najlepsza" to nie dla mnie. Wybralem LG za 970zl i nie zaluje, robi dokladnie to, co ma robic. A za roznice w cenie kupie sobie sporo czystych DVD-R.
Swoja droga znam niejednego ktory moglby jezdzic Mercedesem S a posiada Poloneza. I slusznie.. sam wyznaje podobna filozofie.
|
Jest to tylko porównanie.Nie ma nic złego w tym,że kupiłeś LG.Mówiąc o Mercedesie mam na myśli: jakość wykonania mechanizmów, stabilność urządzenia.Ogólnie mówiąc: jakość wykonania urządzenia/porównaj optykę,żywotność itp./.Wybór modelu należy TYLKO I WYŁĄCZNIE DO KUPUJĄCEGO!LG pewnie "robi co ma robić" i tak ma być.Natomiast nie nagrywa płyt +R /chyba/.Ja mam wielu kolegów posiadających sprzęt stacjonarny,który nie czyta DVD-R/RW, ale czyta DVD+R!!!/np.starszy sprzęt SONY.Mój wybór padł na SONY ponieważ używam różnego sprzętu tej firmy i jeszcze nigdy mnie nie zawiódł.
Pozdrawiam.Jeśli to porównanie nie jest trafne, potraktuj je jako moją gafę.Jeśli możesz napiszmy o swoich urządzenia po roku, dwóch.....