Dyskusja: VERBATIM DVD+R x16
Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.04.2015, 06:53   #1275
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez dune2 Podgląd Wiadomości
Daje sobie spokoj z Verbatimami.
Dzis kupilem cake 10 szt "made in Tajwan" i mam to samo nagrywarka stacjonarna pioniera ich nie widzi.
Jedyna mozliwosc to uszkodzenie nagrywarki polegajace na tym ze przestala widziec plyty Verbatima ale czy jest mozliwe tak dziwne uszkodzenie ?
Z plytami innych firm nie ma problemu nawet "no-name" rozne widzi.

Te dzisiejsze maja:
Stamper code: ZE4939-DVR-T47D
Hub Serial : PAPA 29 SH 13061648 4
Czyli tłocznia CMC Tajwan......no cóż ....jak dla mnie jakość nośników i coraz gorsze komponenty użyte do produkcji powoduje to że płyty nie są rozpoznawalne przez starsze sprzęty- sam mam tak na NEC ND-355x\455x\Plextor PX-755\760 (Verbatim CD-R Made in China CMC\ Vertbatim DVD-R Tajwan\MBI.....i kilka jeszcze nośników nowszych słabej jakości)
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post