Cytat:
Napisany przez DarkSlide97
Kupiłem aparat!!! Taki oto fajny:
http://www.optyczne.pl/339-Canon_PowerShot_A710_IS-specyfikacja_aparatu.html
Kupiłem go za 100zł (jak miał premierę kosztował ponad 1000  )
Robi genialne zdjęcia  Macro do 1cm w praktyce chyba mniej bo łapał mi dosłownie wszystko co nawet 0,5 cm nie miało pewnie (nie mam pewności, nie mam suwmiarki w oczach jak ojciec) dodatkowo ma dobre kolory, w trybie Manual można ustawić wszystko co potrzebne, łącznie z przysłoną, a czas ekspozycji dochodzi od 15'' do 1/2000 (czyli mozna robić zdjęcia "sportowe").
Ogólnie musiałem instrukcję przeczytać bo nie ogarniałem tak dużo funkcji.
Jeszcze się nim "bawię" 
|
Mój samochód w dniu swojej premiery kosztował 70 000 zł
Aparat nie jest taki zły. Dziś można go porównywać już tylko ze smartfonami, ale za to z tymi lepszymi. No i na korzyść tego modelu wypadnie posiadanie zoomu optycznego, oczywiście wyników fotografowania w nocy itp. - wszystko to, czym smartfony jeszcze chwalić się nie mogą i raczej prędko mogły nie będą.
Największe minusy to filmy 480p i wiek - można się spodziewać rychłych awarii, od pracy pojedynczych przycisków po całą elektronikę. Ale za stówkę niech Ci będzie, że może być
Cytat:
Napisany przez misiozol
On myslal o twoim rozumku 
|
Ależ Dark jest inteligentny. Różne jego poglądy, pomysły i działania wynikają primo z młodości, secundo z okoliczności w jakich przyszło mu żyć (wcale nie najgorszych, ale czasem każdy pretekst jest dobry

) i tertio wreszcie, z wszechobecnego dziś u przedstawicieli wszystkich pokoleń poniżej 45+ lenistwa. Ot co