poslalbym ci katalog z whereisita... ale skonczlem na 430 plycie i sobie darowalem... sporo tego jest
na muzyke obudzili mnie Pink floydzi - a uznalem ze moge mowic ze wiem o co w tym chodzi jak po raz pierwszy przesluchalem Z PRZYJEMNOSCIA koncert zespolu King Crimson pt. Thrakattack... (KOOOOSMOOSSS)
powiem ci tak - nic nowego, tego co leci w radiu czy tv oczu ci nie otworzy - do tego a) trzeba dojzec (nie ma to nic wspolnego w wiekiem czy dojzaloscia emocjonalna! - nie traktujcie tego jako obrazy!) - przychodzi to nagle i niespodziewanie b) trzeba miec fart i trafic w momencie silnej potrzeby na cos naprawde wartosciowego - na pewno nie przegapisz kiedy to sie stanie
rada - sluchaj wszystkiego - keidys zrzucalem swoje plyty na mp3 (112kbs lub nawet nizej) tylko po to zeby ustawic shufle na winampie i sluchac roznej muzyki non stop... i czasem cos mnie wybijalo z pracy - i to bylo TO... i tak calymi miesiacami
troche pokrecilem - ale ja muzyk jestem od 7 roku zycia wiec mam inne spojzenie na swiat niz nie-muzyk...