Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.04.2015, 22:27   #19
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Merytorycznie - Kukiz. Nie lubię go. Nawet nie ma aparycji na prezydenta. IMO taki kawał chama. Ale jego poglądy na panujący burdel i zdrowy rozsądek są zbieżne z moimi. Dość już mam patriokracji i towarzystwa wzajemnej adoracji, więc czołówki odpadają, z ogórków to ja robię mizerię, a Korwin jest za dużym oszołomem. Więc jak nigdy zabiorę swoją dupę na wybory, oddam głos, żebym później nie musiał sobie wyrzucać, że nie zrobiłem nic.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post