Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.04.2003, 17:29   #7
Luzaczek
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 08.02.2003
Luzaczek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nagrywarka DVD LG 4020B - czy warto?

Cytat:
Salvad0r napisa***322;(a)
I taka wlasnie filozofie kupowania uwazam za wlasciwa, a nie rzucanie sie na gadzety z ktorych nie umiesz zrobic dobrego uzytku ale MASZ, bo inni maja. Zaloze sie ze na tej samej zasadzie posiada sie np. XP Corporate, czy Office Professional tudziez Corel'a 11.0... umiejac wykorzystac moze z 20% mozliwosci takiego oprogramowania ale glosno powtarza sie ze Win98SE tudziez Corel 3.0 to syf. Znam takich ludzi i mam o nich pewne zdanie.
Dokladnie, ja mam w98 first edition, office 97 - niedalej jak wczoraj znajoma pytala o office'a, bo jej potrzebny do pisania prac do LO - takich po 2-3 strony A4. Nie mogla uwierzyc, ze 97 w ogole do czegos sie nadaje i oczywiscie poszla szukac dalej. Tymczasem ja na swoim napisalem 2 licencjaty i 1 magisterke
Absolutnie zgodze sie z Toba, ze ludzie maja, by miec. Ale nie win ich - reklama przekonuje, ze trzeba miec, obojetnie czy Sony, bo ma wszystko, czy batonika, bo rozebrana laska na niego leci, czy perfumy, ze kobitki beda Twoje itp itd. To tylko reklama. Miliony jej ulegaja, wytwarzajac w sobie potrzebe posiadania czegos, co im do niczego nie jest potrzebna. Tak jak on mowil: bios mu dziala, ale laduje nowy. Czemu? bo NOWY! Obejrzyj czasem blok reklamowy i zastanow sie dlaczego slowo "nowy" czy "nowosc" jest tak czesto uzywane. Tak wiec nie miej pretensji do Stefanka - ot, produkt popkultury.
Luzaczek jest offline