Dyskusja: [FAQ] Stare, ale jare!
Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.04.2015, 10:50   #168
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Leman39 Podgląd Wiadomości
Już ktoś się tam o niego bije
Mogę odstąpić, a mojego wysłać razem z SH-S162.
Może z któregoś coś się uda odzyskać.
Pionka kupiłem za grosze, nagrał mi kilka płyt w kształcie wizytówek (25 szt.), ale potem już tylko niszczył płyty.
Pionki już też na wykończeniu \ciężko już o przyzwoitego\lasery w nich fajne ale awaryjne i nietrwałe .......
Zawalczę o 116 ale bez szaleństwa

Tu masz NEC ND-3540A tanio\pomyłka w tytule
http://allegro.pl/nagrywarka-dvd-nec...290681199.html

Chętnie na części wezmę Twoją 116-paski i motory do Pionków wiecznie potrzebne
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post