Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.04.2015, 14:04   #2
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X Podgląd Wiadomości
Chyba podroba za te pieniadze :-/
bazując na "podróbach" to idąc tym tokiem rozumowania - kupiłem obiektyw za 100$ to pewnikiem podróba bo w Polsce kosztuje 900zł ...

a niby skąd oni to biorą, Ci z alledrogo ?

cytuję

Cytat:
Moim zdaniem ok. Min 3 razy sie telefon z bateria 2000mAh naladowal, a sam power bank ladowal sie pozniej bardzo dlugo. (z obliczen to wynika ze ok 3,5razy powinno sie dac naladowac taki telefon na tym powerbanku)
Cytat:
Baterię 2600mAh naładował pełne 3 razy, za czwartym wystarczyło na 25%, więc wynik przyzwoity moim zdaniem.

tu znalazłem filmik jak odróżnić podróbę od oryginału

coś jeszcze
fake/original

P.S.
nikogo do niczego nie namawiam, ale ...
sam kupiłem Tp-Linka 10400

Ostatnio zmieniany przez icemac : 24.04.2015 o godz. 14:26
icemac jest offline   Odpowiedz cytując ten post