Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.04.2015, 11:55   #81
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Również jak o tym myślałem, to jedynym ewentualnym wyjaśnieniem był dla mnie dodatek do paliwa. Co nie zmienia faktu, że cała teoria wydaje mi się niezwykle mało prawdopodobna. A nawet jeśli, to raczej tylko w formie jakichś eksperymentów, a nie działań mających na celu np. trucie społeczeństwa. Nie zapominajmy, że takie działania zanieczyszczałyby całą atmosferę i skutki dotykałyby wszystkich, także tych, którzy o czymś takim by decydowali.

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post