Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.04.2015, 09:58   #10
rcobex
Roman Barbarzyńca

Data rejestracji: 01.09.2003
rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez jesi Podgląd Wiadomości
Szczerze ed, sam się często nad tym zastanawiam. Myślę, że brakuje u nas "ministerstwa propagandy". Znaczy się, w praktyce to już istnieje, ale oficjalnie. Najgorsze jest w tym wszystkim to, że ludzie tej propagandzie ulegają. Mam w pracy takie trzy kobiety, zatwardziałe zwolenniczki PO i Komorowskiego. Na pytanie czy przykładowo pasuje im praca do śmierci, twierdzą że tak musiało się stać, a więc propaganda działa wyśmienicie
Zapytałem też ostatnio dlaczego będą głosować na gajowego (bo oczywiście chcą na niego głosować). One na to, żeby Kaczyński nie był u władzy (znowu propaganda działa). Na to ja, że przecież są inni kandydaci. One znowu, że co, mają głosować na modelkę, narodowców? Wolą ciepłą kluchę
Trzeba było powiedzieć, że Kaczyński nie kandyduje.
Platforma skutecznie pracowała latami w mediach aby ogłupić naród. Niestety, poziom inteligencji widocznie spada, bo dali się zbałamucić jak owieczki.