Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.04.2015, 12:31   #426
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez adax Podgląd Wiadomości
ostatni to ja i na dodatek nie mogę wgrać tego nowego softu do swojego Pionka.
Początek wszystko ok potem komunikat :
New Revision PIONEER BD-RW BDR-209M 0.00 00/00/00
Failed to update the firmware.
Dioda świeci na zielono.

Wyświetla się informacja:
"Failed to move to the normal mode "
i potem pytanie czy ponownie aktualizować i tak za każdym razem.

Pierwszy raz mam problem z aktualizacją firmware w posiadanych urządzeniach.

W czym problem ?
Wyjaśniło się w czym problem

Jest to babol Pioneer-a \do wersji japońskich wyszły poprawione firmware 1.30a\ pewnie lada dzień wyjdą do pozostałych europejskich i amerykańskich .
Aktualizacje nie wnoszą żadnych innych zmian \jedynie naprawiają błąd który uniemożliwia na niektórych komputerach aktualizacje.
Więc nie ma najmniejszego sensu poprawki instalować w przypadku już zainstalowanego firmware 1.30.
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post