Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.04.2003, 20:14   #4
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Stef napisa***322;(a)
To jakie sterowniki najlepiej zainstalowac?
sciagnac najnowsze ze strony zoltrixa?
raczej tak, chociaz nie zawsze najnowsze oznaczaja najlepsze. W odpowiedzi na Twoje pytanie - po prostu inne Moga byc nowsze, ale moga tez starsze, chodzi o sprawdzenie, czy po prostu nie ma jakiegos bledu w oprogramowaniu (ktory mogl powstac z roznych przyczyn).

Ja osobiscie ze sterownikami mam taki problem, ze kiedy instaluje jakiekolwiek oprocz jednych (najstarszych, jakie mam), to program liczacy czas polaczenia internetowego (Rejestrator Polaczen) nie zapisuje mi, ile sciagnalem, ile wyslalem, jaka byla predkosc polaczenie itp. Niby nie potrzebne dane, ale lubie je czasem przegladac. Tak wiec jestem skazany na najstarsza wersje (ale w tych nowszych nie widzialem specjalnych roznic).

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post