Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.05.2015, 22:03   #32
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez rcobex Podgląd Wiadomości
jak człowiek czyta komentarze, to na dobrą sprawę nic by nie kupił.
Ludzie rzadko to biorą pod uwagę, ale przecież jest to jedna z opcji Dodam, że nawet nie taka głupia.

Cytat:
Napisany przez rcobex Podgląd Wiadomości
Nie wymagam cudów "smart", liczy się przede wszystkim obraz.
Warunek to 48 cali, tak sobie upatrzyłem i koniec.
Brałbym Samsunga. Akurat ma trochę funkcji "smart", ale dla mnie też nie są one pierwszorzędnie ważne, to raczej taki dodatkowy plus do ogólnej oceny. Po prostu masz tu bardzo przyzwoity obraz, a do tego stosunkowo niewielką szansę, że TV będzie się tułał po serwisach. Choć tu żadnej pewności nie ma, dziś nie mam pełnego zaufania do żadnej marki. W tych cenach jakie są bardzo trwałego produktu po prostu zrobić się nie da - to tak jakby oczekiwać zdrowego i smacznego chleba za 2 zł

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post