Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.05.2015, 17:12   #17470
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez - Deckard - Podgląd Wiadomości
@demek tak samo dziadek który ledwo zipie nie powinien siadac za kierownica jak i wskakiwać rowerem na drogi , nikogo starszego nie obraziłem
No niech bedzie.

Cytat:
Wracając do przejezdajacych na pasach rowerzystów długo ich bedzesz bronic ?
Powtorze. Nie wsadzaj w moje palce czegos czego nie napisalem. Pokaz wiec gdzie ich bronie. Bo ja wiem, ze ich ani nie zganilem ani nie bronilem.

Cytat:
Stoi na drodze ma czerwone, wjezdza na chodnik i wyjezdza z drugiej strony WTF? , czego tu nie rozumiesz czy co Ci sie nie podoba, przecież wjezdza na chodnik pasy gdzie chodza piesi. ? Zapraszam do katowic zobaczyć jak na przejściach jezdzą.
Polecam dokladniejsze pisanie, bo wjazd na czerwonym z pasow na chodnik to nie przejezdzanie. Jak rowniez nie bylo mowy czy byli czy nie bylo tam ludzi. Jedno i to samo wykroczenie ale odbior inny.

Cytat:
co do podpisu to tak mi naszło jak czytam ten o memorando ...
Mhm.

Cytat:
Pojeździłbyś samochodem zmieniłbyś zdanie tak to dla Ciebie czysta teoria [punkt widzenia kierowcy]
Teoria? Aha...rozumiem, ze jak jezdze mniej niz inni albo potrzebuje uzyc samochodu w celach prywatnych cale 3 razy w roku to juz znam tylko teorie. Ciekawy pkt widzenia, nie powiem.

Cytat:
edit 2
tak rowerzysta w dzien też ma być oswietlony , skoro inni uczestnicy ruchu musza to czemu rowerzyście nie ?
Chocby dlatego, ze nie wymagaja od niego tego przepisy. Swiatla do jazdy w dzien sa chocby po to zeby ten przed Toba Cie widzial w lusterku jak go bedziesz wyprzedzal. Wykluczajac zle warunki pogodowe to czy ktos przed Toba ma swiatla czy nie to jeden ciort. Swiatla do jazdy dzienniej nie zapalaja swiatel z tylu, wiec rowerzysta ich uzywac nie musi. A te przednie? Rower ma wyprzedzac samochod? Lampka mu po to? Potrzebna jak swini siodlo.

@Patrix
Karta rowerowa. Pozniej potrzebne tylko ukonczone 18lat. Kwota ta sama wiec wciagneli w jeden pkt.
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post