Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.05.2015, 22:37   #1212
czechoj
Dziadek
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.06.2002
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez seku Podgląd Wiadomości
a u mnie problem z tacka nadal powrócił nie otwiera się za pierwszym razem

tj. jeśli napęd jest nie używany z kilka dni nie da się otworzyć tacki z przycisku ani programowo
silniczek pracuje pomaga mu za pierwszym razem wytrych ze spinacza biurowego

jak się mu raz pomoże to potem normalnie chodzi tego dnia az do czasu jak go nie używam kilka dni
a nie jest czasem brudna tacka? u mnie kleiła się do korpusu po małej przygodzie z piwem... zalałem nieco obudowę, okresowo pomagało przemycie czystą wodą, czynność jednak musiałem powtarzać co kilka dni, męczyłem się z tym długi czas aż ostatecznie puściło