Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.05.2015, 20:34   #657
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
polecam odkurzacze pionowe - ciche, bez kabli i ruru zawsze gotowe do pracy, zuzywaja malo pradu, maly odkurzacz do auta "gratis"
i nie bac sie mocy - moja ma 100W i daje rade
jedyny minus - maly pojemnik cyklonowy, u mnie co odkurzanie trzeba go oproznic (co trwa cwierc minuty), ale to daltego, ze mam klaczacego psa
pare stron wczesniej dawalem linki, mam Zelmera, kosztowal prawie rok temu niecale 350
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post