Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.06.2015, 12:45   #1
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez mgit Podgląd Wiadomości
Windows 10 zbliża się wielkimi krokami
Też już dostałem. Ciekawe, na jakiej podstawie ustalają kolejność wysyłania tych ofert...

Cytat:
Napisany przez mgit Podgląd Wiadomości
I tak kombinujesz
BOX'a lepiej kup - a nie męczysz kompa na starej 7
I tam starej. Windows 8.1 nigdy szczególnie nie przypadł mi do gustu i nie widziałem konieczności zmiany. I nigdy nie znalazłem choć jednego argumentu, dla którego ósemka miałaby mi służyć lepiej niż poprzednia wersja.

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online