Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.06.2015, 22:56   #4855
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
Ktoś podskoczy w eko? poza miastem.

Załącznik 71155
Cytat:
Napisany przez - Deckard - Podgląd Wiadomości
Nieźle, choć ja tam nie lubię jeździć eco, dla mnie zabija całą frajdę z jazdy
, u mnie spokojna jazda 'ala ecodriving' czyli zmiana biegów przy 3 -3,5k obrotów ,hamowanie silnikiem ,spokojne ruszanie = 8-9l /100km ,

dynamiczna 12-13l /100km
No, to i ja się pochwalę - ostatnio na trasie udało mi się zejść do 13l LPG

Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post