Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.06.2015, 16:20   #6
misiozol
Moderator

Data rejestracji: 26.10.2008
misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
No, jeden w robocie ostatnio mi powiedział, że jego Audi z silnikiem 1,9 TDI, podobno chipowanym, pali 4,5 po mieście, jak się rozgrzeje.
To w trasie musi przybywać!
Już wiem kto będzie jeździł kawał za Warszawę na nocne pilnowanie sprzętu ekipy "Blondynki".
Ta ten chip to ma chyba wirtualny w glowie bo moc z powietrza sie nie bierze

Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
Nigdy nie ściągałeś? To co ty możesz wiedzieć o motoryzacji

Teraz to nie ma takiej potrzeby, ale za komuny...ho ho, to się robiło. Jeszcze zanim były kartki a paliwa nie było. Nie lali w kanistry, więc bak do pełna i kawałek dalej w rowie się spuszczało i tak aż nie brakło paliwa na stacji. Tak kiedyś dużym fiatem 'załatwiłem' ponad 200l w bańkach plus pełny bak Pochwała ojca bezcenna
A ile olowiu twoje bo sie opilo bezyny to nie wspomne