Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.06.2015, 10:42   #72
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez trombik Podgląd Wiadomości
czary2mary.
A powiedz mi bo wszystko to jest po japońsku i nic nie rozumiem
Zaktualizować po omacku to zaktualizuje ale czy to na pewno można zrobić?

Nie pozmienia mi się jakaś wersja / region cokolwiek na japoński? Nie znam się za bardzo. Mam wersję 1.30 rozumiem że ty mi wysłałeś tą 1.30a która obsługuje BD-M 25GB ?

Kolejne:
Z tego co mówi mi program optiDrive (jedyne co znalazłem chyba że macie coś lepszego)
To nagrywarka nie czyta ani nie zapisuje płyt DVD-RW DL ani DVD+RW DL Ciekawe czemu skoro BD-RE jedno i dwuwarstwowe normalnie obsługuje
Instalator jest tylko po japońsku\program umożliwia zmianę zaawansowanych funkcji i ustawień napędu.
Pioneer BDR-209\S09 BD-R x16
Wersja firmware 1.30a tylko ma naprawiony błąd instalacji w stosunku do 1.30 \aktualizacja do M-Disc była jak dobrze pamiętam w fw.1.20.
Jeżeli napęd prawidłowo działa nie ma sensu instalować 1.30a
http://pioneer.jp/device_e/product-e...9_FW130AEU.EXE
Brak wsparcia dla DVD-RW DL \ DVD+RW DL spowodowana jest brakiem takich nośników na rynku\przez bardzo krótki czas dostępny był na rynku i to tylko w Japonii JVC DVD+RW DL
czary2mary jest offline