Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.04.2003, 17:00   #6
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Stef napisa***322;(a)
sciagnalem juz kilka wersji sterownikow, jutro bede probowal. zastanawia mnie jednak jeszcze jedno. skoro laczy sie przez 0202122 to powinno byc wszystko OK. no chyba ze pakiet tpsa korzysta z jakis innych jeszcze sterownikow?
nie mam kompletnie pojecia.
o ile sie nie myle (a chyba nie ) to numer dostepowy do pakietow tepsy to 0202130. Natomiast specjalnych sterownikow na pewno laczenie sie z tym numerem nie wymaga. Jedynie specjalnego hasla i loginu.

Ale nawet jak wszystko zrobisz poprawnie, to rozne cuda moga sie dziac. Np mi dzisiaj z regularna czestotliwoscia co chwila rozlacza sie internet i coraz bardziej zaczyna mnie to wkurzac. Juz pal diabli koszty, ale po prostu strony, ktore mi sie wczytuja, za chwile musze ladowac od nowa. A na pewno nie jest wina sterownikow modemu, tylko wspanialej tpsa. Tak wiec wez i na to pewna poprawke.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post