Cytat:
Napisany przez Patrix
Cofanie licencji (bo tak to można nazwać) na pewno nie jest legalne w UE.
Możesz używać produktu, do którego posiadasz licencję i w każdej wersji, do której posiadasz licencję.
To tak jak z systemem Apple, w Polsce możesz go legalnie zainstalować na PC
jeśli go oczywiście zakupiłeś... sprawa się komplikuje jeśli opuszczasz teren UE.
|
Oczywiscie ze jest legalne posiadanie poprzedniego produktu danej firmy gdy posiadamy licencje na wyzszy odpowiednik w przpadku M$ to jest wersja np. PRO

sam M$ twierdzi ze mozna i podaje procedure jak to wykonac

. I sprawa sie nie komplikuje bo w kazdym ciwilizowanym kraju system jest z komputerem i nikt nie wnika nawet skad go masz .
http://www.microsoft.com/OEM/en-gb/l...de_rights.aspx
Cytat:
Napisany przez Gadzina18
Czy ktoś z Was instalował może W10 na telefonie? Chodzi mi o to czy smartfony z 512mb RAM będą działać tak sprawnie jak na 8.1. Mam lumie 625 i zastanawiam się nad tym. Nawet chciałem zainstalować Insidera ale telefon mi złapał bootloop, gdy go z niego wyprowadzilem to zawiesił się na lockscreenie... więc wróciłem do 8.1
|
Miales wiecej szczesci jak rozumu ze wyszedles z boot loop , instalujac insidera i instalacje W10 zgodziles sie na anulowanie swojej gwarancji w telefonie

, poczekaj cierpliwie M$ wypluje aktualizacje na wiekszosc urzadzen

, Chyba ze bardzo bardzo szuksz metody na ubicie telefonu to moge ci podac jak postawic instalke W10 na tym telefonie