Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.06.2015, 09:54   #339
misiozol
Moderator

Data rejestracji: 26.10.2008
misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
Cofanie licencji (bo tak to można nazwać) na pewno nie jest legalne w UE.
Możesz używać produktu, do którego posiadasz licencję i w każdej wersji, do której posiadasz licencję.

To tak jak z systemem Apple, w Polsce możesz go legalnie zainstalować na PC
jeśli go oczywiście zakupiłeś... sprawa się komplikuje jeśli opuszczasz teren UE.
Oczywiscie ze jest legalne posiadanie poprzedniego produktu danej firmy gdy posiadamy licencje na wyzszy odpowiednik w przpadku M$ to jest wersja np. PRO sam M$ twierdzi ze mozna i podaje procedure jak to wykonac . I sprawa sie nie komplikuje bo w kazdym ciwilizowanym kraju system jest z komputerem i nikt nie wnika nawet skad go masz .

http://www.microsoft.com/OEM/en-gb/l...de_rights.aspx

Cytat:
Napisany przez Gadzina18 Podgląd Wiadomości
Czy ktoś z Was instalował może W10 na telefonie? Chodzi mi o to czy smartfony z 512mb RAM będą działać tak sprawnie jak na 8.1. Mam lumie 625 i zastanawiam się nad tym. Nawet chciałem zainstalować Insidera ale telefon mi złapał bootloop, gdy go z niego wyprowadzilem to zawiesił się na lockscreenie... więc wróciłem do 8.1
Miales wiecej szczesci jak rozumu ze wyszedles z boot loop , instalujac insidera i instalacje W10 zgodziles sie na anulowanie swojej gwarancji w telefonie , poczekaj cierpliwie M$ wypluje aktualizacje na wiekszosc urzadzen , Chyba ze bardzo bardzo szuksz metody na ubicie telefonu to moge ci podac jak postawic instalke W10 na tym telefonie

Ostatnio zmieniany przez misiozol : 17.06.2015 o godz. 10:06
misiozol jest offline   Odpowiedz cytując ten post