Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.06.2015, 00:21   #1
misiozol
Moderator

Data rejestracji: 26.10.2008
misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
Jak mnie wkurviają takie określenia "cena do jakości"
To nigdy nie pokrywa się z moimi wymogami i dla mnie znaczy jedno: gówno, ale za to tanie!
Znaczy ze sa bardzo dobre w swoim przedziale cenowym a nawet moga konkurowac z markowymi typu varta itd. i do tego pisze na nich Made in Germany

Cytat:
Napisany przez ynsiwy Podgląd Wiadomości
Mam dwie latarki led, jedną lampkę led, jakąś stacje pogody. Do pilotów i myszek to już gdzieś czytałem że nie warto?
mam latarke cree z lidla 5W led i w niej wlasnie mam te 3x AAA i daja rade wysmienice

Co do stacji pogodowej to najlepiej odzalowac i kupic dobre duracelki na zewnatrz a do domu jakies akumulatory