Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.04.2003, 20:25   #8
cana
Łaskobójca

Data rejestracji: 24.04.2001
cana zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Salvad0r napisa***322;(a)
Pytanie byc moze przeoczylem, przepraszam w takim razie.

Dowody? Sa na moim dysku. Pokusilem sie o zaistalowanie tego smiecia w ubieglym tygodniu po uprzednim zghostowaniu partycji. Nastepnie dolozylem Emule, uruchomilem i po paru godzinach znalazlem w plikach .part takie rzeczy z mojego dysku, ze wlos mi sie zjezyl. Z przyczyn oczywistych nie moge zapodac screenow ale nie stanowi problemu spreparowanie systemu specjalnie w tym celu i udowodnienie, ze jest jak mowie. A pliki .part do tej pory trzymam, gdyz od razu po stwierdzeniu "problemu" partycja z Emule trafila do .gho a ja odtworzylem czysty system.

RECZE, ze nie zartuje. Czy chcialbys znalezc w /eMule/Temp/004.part np. sciezke do Sites.dat z pewnego popularnego programu na moim dysku? (nazwy chyba nie musze wymieniac..). Historie stron ktore odwiedzilem przed instalacja Emule takze znalazlem. Znalazlem takze nazwy katalogow z partycji J: ktorej absolutnie nawet nie probowalem udostepniac czy tez skanowac eMule. Jakim prawem, pytam, te dane znalazly sie w plikach .part programu? A skoro juz tam sa to dalszy ciag latwo sobie wyobrazic. Jesli korzystasz z Emule to przejzyj viewerem tekstowym uwaznie wszystkie pliki .part, na pewno znajdziesz pare rzeczy ktore sklonia do zastanowienia.
to ciekawe bo przskanowałem wszyskie pliki i nic nie znalazłem
a druga sprawa to jakoś to dziwne że do tej pory nikt nic nie zauważył a są przecież duzo więksi paranoicy na punkcie bezpieczeństwa niz Ty /
pominę milczeniem ze nad modami pracuje qpa luda i oni tez by pary nie puścili?
qrde lubię spiskowe teorie , oj jak ja je lubie / ale ogniomórka tak na wszelki wypadek przeskanuje czy aby jakis nowy wyłom się nie pojawił
pozdro
cana jest offline   Odpowiedz cytując ten post