Cytat:
Salvad0r napisa***322;(a)
Sid, czy ja kiedykolwiek pyskowalem? :-)
Spojrz raczej na ton wypowiedzi mojego przedmowcy. Ja mowie ze mam tu dziwne rzeczy a on sie smieje i ironizuje. Nie pisalbym trzeci raz o tej sprawie gdybym nie byl pewien ze cos tu nie gra.
Ale w zwiazku z tym ze odzew jest zaden - temat koncze.
|
Salvad0r spoko , ja po prostu tym się nie przejmuję a paranoję mam pewnie nie mniejszą niz Ty, po prostu zasygnalizowałem Ci nie załując mordek / bo mam dobry klimat i nie zamierzam się tym problemem denerwowac / ze u mnie czysto,a przynajniej tak mi się wydaje bo na pewno nie zrobilem tego na wszystkie sposoby, ale jeśli nie pasi Ci moja ironia /cóz kazdy ma taki styl pisania na jaki sobie zasłużył

/ ani uśmieszki to trudno bo ton mej wypowiedzi był nadwyraz radosny i jeśli odebraleś to w inny sposób to już nie mój problem że jesteś przewrażliwiony / a może jednak i mój? 8)/
zastanawia mnie tylko jedno, zę jeśli to faktycznie jest prawda co u siebie zaobserwowaleś to jak to jest mozliwe przy jawności kodu emule i ilości osób ktore pracują nad jego poprawianiem , a co do firewalla to aqrat byłą prawda bo jakieś bydle mnie już 4 raz skanuje spod tego samego ip

/ciekawe kiedy się mu znudzi/
wow ale sie rozpisałem i ile literówków było

pozdro
i ina sprawa zę nie używam praktycznie żadnych standardowych czytników, przeglądarek i takich tam, bo ich nie lubię i przez swoją popularnosc sa niebezpieczne co mozliwe zę dzieki temu brakło tych info w parcikach , a jeśli tak to cóz niechaj tak bedzie

. Lenistwo jest drogą do świętości,

^|^^ a bluźnierstwo do raju ^^|^

^| Vintage Sansui & Braun/ADS |^