Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.06.2015, 10:06   #411
szczuru
eŁDeZet Ma(j)ster

Data rejestracji: 05.04.2005
szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Dobra, potwierdzam Wayward Pines ryje banie w 6 odcinku

Tylko kilka rzeczy mi się nie klei.

Jak żona głównego bohatera zaczęła go szukać to jeden z agentów CIA dostał telefon z informacją o tym - odniosłem wrażenie, że dostał ją od "władz" Wayward. Tak samo sprowadzenie jej do miasteczka przez ówczesnego szeryfa. Skoro akcja w miasteczku dzieje się w przyszłości to na początku mi się te fakty nie zgadzały (że niby np mogą się cofać w czasie i zgarniać ludzi) ale teraz, jak piszę ten post to mnie olśniło ;D Po prostu w 2015 roku po sprowadzeniu głównego bohatera do Wayward, gdy jego żona wraz z synem zaczęła go szukać to ją też zgarnęli do komory kriogenicznej, a później w 4020 roku wybudzili i wpuścili do miasteczka parę dni po mężu. Tak samo jak ten telefon do agenta CIA - mógł być od tego założyciela miasteczka i dziać się po prostu podczas startu projektu. Sam założyciel wspominał, że mieli problem z osobami, które zabierali jeśli chodzi o fakt ich "zaginięć" w społeczności.

Dobra, styknie

Cytat:
Napisany przez nimal Podgląd Wiadomości
(...)i czy dotychczasowa obsada nie wznowi swojego programu gdzie indziej? czy raczej pijda kazdy swoja droga?
Wszystko zależy od tego czy im "się chce", bo myślę, że mają świadomość swojego potencjału.