Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.04.2003, 21:16   #59
cana
Łaskobójca

Data rejestracji: 24.04.2001
cana zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
z tym grzaniem to jednak nie jest tak do końca prawda bo w sumie i p4 i axp oddają prawie TYLE samo ciepła

fakt faktem via to nie jest to co tygryski lubią najbardziej tylko że via się bardzo poprawiła a i jest rewelacyjna nvidia
co do szybkości operacji to sorki ale ja robię na progsach do grafy wektorowej i cadzikach i spoko amd wymiata jak złoto, catia też na nim chodzi tak samo dobrze jan na intelu ,z zadnym softem nie mam poroblemow
a chłodzenie? mam cichego i taniego 2k8obr/min wenta i temperaturki są miłe a i cicho mam / poza wentem na chipsecie bo zachciało mi się przemysłowych wentylatorów to teraz muszę cos cichego skombinowac/
a żeby nie było że nigdy intela nie miałem to w tyrce mam p3-t / lubie tulipanki/ i jestem z niego zadowolony ale już z płyty na intelu to nie, bo małowydajna a ten boxowy went na tulipanie to niestety porażka bo jest głośniejszy od najtańszego titana
co do znakowania to czy to jest oszustwo czy nie to tylko zależy jak na to patrzeć ale w większości wypadków te oznaczenia mają sens bo nie samym zegarem proca komputer żyje
a i jeśli jeszcze chodzi o reklamacje i takie tam to coś mi świta syndrom sudden death i p4 z leko podniesionym napięciem,,a o czymś takim na amd nie słyszałem, choć to zę rdzeń jest nieosłonięty to mała porażka ale ciut uwagi i nie ma problemu bo wenta się nie zmienia 2 razy dziennie
pozdro
cana jest offline   Odpowiedz cytując ten post