Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.07.2015, 00:11   #16448
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
Pilsik z lodówki

Wiem, że długo tam nie leżakowało, ale wystarczy
A ja Ci powiem, że zaczynam żałować, że trzech flaszek tego nie kupiłem, nie wiem jakim by się to rano bólem głowy skoczyło, ale promile mam w dupie, bo rozrusznik mi padł, żarcie jest, to grzywna za jazdę rowerem na promilach nie grozi, sklepik z podstawowym żarciem jest 254 metry, a wino pije się świetnie, doszedłem do połowy drugiej flaszki, szklaneczkę mam taką podobną co we francuskich kafejkach dają, 150 ml, głodny się jedynie trochę zrobiłem, ale nadal jestem przeżarty burgerową ucztą, to mnie jakaś kanapka ze spleśniałym serem zadowoli.
ed hunter jest offline