Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.07.2015, 13:03   #685
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez DejaVu Podgląd Wiadomości
W tej chwili u mnie za oknem termometr pokazuje 23*C jak skończę kawę to wybieram się na kajak oczywiście na łepetynę kapelusz , a na przeszczepy długi rękaw i nogawki bowiem słońce mnie szybko łapie i wolę się nie opalać w siatce na ryby oczywiście zapas napojów , aby się aby nie odwodnić już wolałem pogodę z zeszłego weekendu gdzie było trochę chłodniej
Nie rozlej tego Tyskiego, nie sikaj też po nim do wody, bo zniszczysz te piękne okoliczności przyrody, i niepowtarzalne...
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post