Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.07.2015, 14:07   #3
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez joujoujou Podgląd Wiadomości
Nie zasadzą.

Najwyżej sam sobie daj, bo łamiesz zasady, któreś sam ustalił.

A tak przy okazji - czy tych nówek w folii/pudełku/itp. masz zamiar użyć kiedyś?
Na razie mam 5 sprawnych w bardzo dobrym stanie DVR-110 więc raczej nie będę rozpakowywał ...pozostałych CDRW\DVRRW chyba też bo mam na czym nagrywać ....poczekają na lepsze czasy.....
Nie pamietam nawet kiedy\gdzie go kupiłem i gdyby nie metka na foli z ceną to nie pamiętałbym ile kosztował (musiała być to dobra okazja bo napęd jak wchodził na rynek kosztował około ~~200zł)

Pioneer DVR-110DBK -2005r. NOWY!!!!-2015-07-06_14-01-29.png
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post