Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.07.2015, 17:28   #586
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
koncert HIRAX

Panie i Panowie

czapki z głów 10-07-2015 zaliczyłem w Żorach woj. Śląskie najlepszy koncert
old school thrash metal w wykonaniu Hirax

knajpa na może max 100 ludzi cena bilety 55zł w dniu imprezy ale to bez znaczenia akurat

widownia na Hirax to może ze 30ludzi pod pseudo sceną + kolejnych tyle zalanych w trupa w innych częściach lokalu

moje wrażenia
miejsce w pierwszej linii machając głową i rekami trzeba było uważać żeby nie zahaczyć Katona
atmosfera rewalka grali na maxa zaangażowani tak jak w 2011 w Mega Klub w Katowicach.

koncert taki sam jak 30lat temu w USA w czasach jak zaczynała Metallica Slayer itp. gdzie grali tez dla 100 ludzi za piwo.

z roku na rok coraz starszy jestem ale było warto poczuć się młodym :-)
to nic ze nadal piszczy w uszach i szyja nap... i straciłem trochę włosów
ale było warto

-20150710_205342v1.jpg
-20150710_205348v1.jpg

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online