Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.07.2015, 21:18   #4908
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Wczoraj na trasie Krk-dom moje maleństwo spaliło mi 11,2l gazu na 100 - absolutny rekord Zrobiłem sobie trasę krajoznawczą przez Sandomierz, ignorując autostradę A4 i przez całą drogę sunąc się max. 80.

Nimal miał rację - podróż Voyagerem to czysta przyjemność, byłem po forsownym przemarszu przez Tatry, miałem możliwość zamiany za kierownicą, a przez cały odcinek nawet mi to przez myśl nie przeszło...

Żeby było jasne - dzwoniłem do Zetoxy, szczere chęci miałem wpaść i nawet miałem na to czas, ale nie odebrał łobuz jeden

Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post