Dyskusja: VERBATIM DVD+R x16
Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.07.2015, 13:44   #1339
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez dune2 Podgląd Wiadomości
To ja juz zglupialem.
Jaka wiec nagrywarke dvd kupic zeby miec dobra jakosc nagrania i mozliwosc testowania ?
Chodzi mi o te wspolczesnie dostepne w sklepach.Najlepiej w komputroniku bo mam go blisko i latwo jest reklamowac.
Czy ten ponizej to najlepszy obecnie dostepny naped biorac pod uwage jakosc wypalania i mozliwosc testowania ?
http://www.komputronik.pl/product/24...HAS122_14.html
Są na rynku trzy wersje iHAS 122 rewizja W\WU ,E\EU\EUV ,F- wszystkie one bez rewelacji nagrywają\testują .
Poszukaj rewizji iHAS x24 A i B do testów i nagrywania ...
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post